om oss

Om oss

Pyramida I&E AB är ett nystartat familjeföretag inom grossistbranschen som drivs av två delägare. Delägarna är två bröder som under det senaste decenniet drivit olika företag inom restaurang- och byggbranschen. Det hela började med det framgångsrika Pyramida Bygg AB och som har sitt gedigna rykte idag inom byggbranschen i Sverige.


Idén om att utveckla Pyramida till ett grossistföretag grundades genom kundernas önskemål och kvalitetskrav som var Pyramida’s ledstjärna inom restaurangbranschen. Kundernas önskemål och dess glädjespridande beröm om vår service och kvalité för mat och livsmedel var gnistan som fick idén att bli till verklighet.


Genom vårt engagemang, vår kunskap och kompetens kan vi garantera att bli din bästa samarbetspartner. Vårt motiv är att bemöta och uppfylla kundens behov och önskemål genom högsta servicekvalitet. Våra ledord som driver oss framåt och som resulterar till att våra kunder är dem nöjdaste kunderna någonsin är hög service, hög kvalitet, pålitlighet, ärlighet & konkurrenskraftiga priser.   


När du beställer produkter och livsmedel av Pyramida I&E kommer vi att göra allt för att bemöta och uppfylla just dina önskemål och behov. Det spelar ingen roll om hur speciell ordern är eller vilken dag och tidpunkt det är talan om. Med andra ord kommer vi att göra allt vi kan för att tillgodose dina önskemål. Om varorna finns i lager sker leveransen inom 24h, eller 1h om kunden behöver akutservice.

 

Vårt nuvarande sortiment består av 20 olika sorters frysta grönsaker av högsta kvalité så som ärtor, broccoli, morötter, bönor, fasoli, okra, molokhia, falafel med flera samt vår exklusiva produkt falafelmassa. Men vi har framtida planer om att utveckla vårt sortiment med fler produkter och livsmedel, därför uppmanar vi alla våra kunder att hålla sig uppdaterade om vårt sortiment.


Har du frågor eller funderingar om våra produkter eller om företaget tveka inte på att kontakta upp oss!


info@pyramidaie.se


Tel: +46735454563

Vi önskar er varmt välkomna och  vi ser fram emot att bli din nästa samarbetspartner.


+46735454563